A Sikos Plasztikai Sebészet tagja

1113 Budapest, Edömér u. 6|Telefon/fax: (36-1) 209-2930|e-mail: info@sikos.hu
  • Hajbeültetés galléria
  • Hajbeültetés elégedett ügyfelek
  • Hajbeültetés 20 éves tapasztalat
  • Szakmai garancia

 Hajbeültetés árak a Sikos Hajbeültetés Klinikán

Kedvező FUE hajbeültetés ár, akár egy hajszál/135 Ft
+ 10% kedvezmény a műtéti díj teljes összegéből

Feliratkozás hírlevelünkre a kedvezményekért itt lehetséges!   
 Telefon: +36203733087 e-mail: info@sikos.hu
Egészségpénztári kártyával is lehetséges fizetni!
KÉRJEN INGYENES SZAKVÉLEMÉNYT!
Küldje el fényképeit az alábbi beállítások szerint az info@sikos.hu e-mailre, és hamarosan megkapja előzetes ajánlatát!
A megközelítő szakmai és árajánlatot igyekszünk a leghamarabb elküldeni, de lehetőség szerint 5-7 munkanapon belül.

online hajbeültetés konzultáció képek

FUE hajbeültetés ára, egyenkénti kihúzásos módszer:

3000 hajszálig 225 Ft/hajszál, 3000 hajszál felett 135 Ft/hajszál

Graft egységárban: 1500 graftig 500 Ft-10%, tehát 450 Ft/graft, 1500 graft felett 300 Ft-10% tehát 270 Ft/graft
(Graft- hajtüsző egység: egy egységben 1-4, átlagosan 2 hajszál van). 1500 graft feletti mennyiségnél a graftok egységára kevesebb. 

KEDVEZMÉNY : FUE hajbeültetés: 10% engedményt adunk a teljes műtéti díjból! 
Az engedmény az 1500 graftot meghaladó hajbeültetések esetén érvényes ( fejről-fejre).
Az árak összeadódnak! Pl.  2000 graft -kb.4000-4400 hajszál- átültetése 810.000 Ft. (1500x500=750.000Ft, 500x300=150.000Ft összesen 900.000 -90.000Ft(10%)= 810.000 Ft) 800 graft alatt egyéni ár.  (Egy napos műtét)

Egyéb szőrzetpótlás (pl. bajusz, szakáll) egyedi árban, min. díj 150.000 Ft
extra díj: meglévő haj közé történő beültetés teljes FUE műtét esetén +150.000 Ft 

 

FUT csíkvételi műtét: Teljes műtét 2000-2200 vagy több hajtüsző egység grafttal (kb. 4000-5000 hajszállal)  950.000 Ft. 2200 graft felett graftonként külön díj, graftonként 270 Ft.

  Sikos Hajbeültetés Klinika You Tube csatornája

FONTOS TUDNICSAK EGYFAJTA  FUE HAJBEÜLTETÉS létezik!
Minden más elnevezés
ugyanazt a módszert jelenti és csak reklámfogás!  LÁSSON TISZTÁN , TUDJON MEG TÖBBET a hajbeültetés módszerekről és félrevezetésekről.

fue körkések
Vékony vagy vastag FUE tű a jobb? Mi a "vastag", mi a "vékony"? 

       Kinek érdemes hajbeültetés végeztetni és kinek nem?
Fizetés egészségpénztári számláról is lehetséges!
Hajbeültetés hitelre, részletfizetéssel

 MINŐSÉGELLENŐRZÉS

A Sikos Klinikán végzett  hajbeültetés műtétek során minden lépést többszörösen ellenőrzünk, és minőségi kontrollnak vetünk alá.

SH Klinikán hajbeültetés árainkat a műtét alatt átültetésre került hajtüsző egységek (graftok) száma szerint számítjuk.

Egy graftban (graft -a természetesen előforduló hajtüsző egység ) átlagosan kb. 2 hajszál van, tehát ha pl. 2000 graftról beszélünk, az megfelel kb. 4000 hajszálnak. Ennél lényegesen nagyobb hajsűrűség csak rikán fordul elő.
A hajvesztés kiterjedtségétől (kopaszodás mértéke) valamint az adóhelyen rendelkezésre álló hajmennyiségtől és hajminőségtől függ, hogy milyen graftszámmal, milyen minőségű pótlást tudunk elérni. Az Ön által elvárt eredmény eléréséhez az adottságok figyelembe vételével tudunk ajánlatot felállítani, illetve hajbeültetést elvégezni. Nagyobb mértékű hajhiány fedését igénylők esetén arra is van mód, hogy az eredményt két, vagy több műtéttel érjük el. Ilyenkor a két beavatkozás között általában 8 hónapot szükséges várnunk a fejbőr regenerálódása miatt.  

Nem korrekt az árajánlat, ha előzetesen hajszálszámra vonatkozik, ezért a Sikos Klinikán mindig graftokban kap árajánlatot.

Pontos hajszálszámot nem lehet a hajbeültetés előtt meghatározni, csak graftszámot! A graftokban lévő hajszálszámot utólag lehet kiszámítani. Így nem korrekt az elszámolás, ha a műtét előtt hajszálszámra adnak árajánlatot!

Reális, korrekt ajánlatok

Nem ajánlunk hajbeültetést, ha nem lehetséges érdembeli javulást elérni. Nem teszünk irreális javaslatokat, pl. 7000 vagy 8000 graft átültetését egy műtéttel ( ez nem is lehetséges, ilyen ajánlat a páciensek félrevezetésére való! Egyszerre még hajszálat sem lehet ennyit átültetni többnyire). Korrekt konzultációnál elmondjuk, ha valakinek nagyobb kopaszodása miatt esetleg több műtétre is szüksége lenne.

Tapasztalat, lelkiismeretesség

A Sikos Hajbeültetés Klinika 1992 óta működik folyamatosan. A Klinika tulajdonosa és orvos vezetője dr. Sikos Géza. dr. Sikos végzi a személyes konzultációkat és hajbeültetés műtéteket, amelyekben szakavatott asszisztencia segíti. A Sikos Klinika Sikos dr. saját orvosi intézménye, nem üzleti vállalkozás alkalmazott orvosokkal. Nálunk tudja, hogy ki az orvos, aki operálja, milyen felkészültsége, gyakorlata van. Hajbeültetés tapasztalatok? A Sikos Klinikán megtalálja!
Klinikai tevékenységünk, szakmai felkészültségünk és gyakorlatunk több mint 2 évtizedes, folyamatosan frissen tartott, így mindig a lehető legmodernebb ellátással biztosítjuk a sikeres hajbeültetési eredményeket pácienseinknek.

Milyen kedvezményekkel élhet?

Műtéti díjaink igen előnyösek, ezen felül még 10% engedményt is biztosítunk a hajbeültetés árából! Hajbeültetés árakról és arról hogy milyen fontos részletekre figyeljen árajánlat kérésekor többet itt olvashat...

Az aktuális árakról érdeklődhet levélben, vagy telefonon. Szívesen várjuk személyes konzultációra, hogy átbeszéljük Önnel a hajbeültetés lehetőségeit és minden fontos részletét. Hívjon minket bátran, segítünk!

e-mail: info@sikos.hu
Telefon/fax: (36-1) 209-2930  vagy    +36203733087

hajbeültetés árak, hajbeültetés áraFizethet-e részletben, hitel felhasználásával vagy egészségpénztárral?  IGEN

A Sikos Klinika rugalmasan alkalmazkodik az Ön igényeihez. Egészségpénztárból fizethetnek, sok egészségpénztárral szerződésben állunk, illetve bármelyikkel tudunk szerződést kötni. Hitelkonstrukciók esetén befogadjuk az eljárást, a hitelfelvételi lehetőségekről itt olvashat.

Kérdezzen tőlünk, töltse ki az űrlapot! 
Ha megadja telefonszámát, visszahívjuk! 

Gyakori kérdések

Tovább

Referenciáink

hajbeültetés előtt kép hajbeültetés után kép

Tovább

Akciós hajbeültetés árak !

Nagy kedvezmények!

FUE hajbeültetés 10%-os engedménnyel!
Hajszálanként most akár 135 Ft-tól !


hajbeültetés blog

Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookiek használatát a cookiekkal kapcsolatos irányelv értelmében. /hajatultetes/hajatultetes-arak.html