A Sikos Plasztikai Sebészet tagja

1113 Budapest, Edömér u. 6|Telefon/fax: (36-1) 209-2930|e-mail: info@sikos.hu
  • Hajbeültetés galléria
  • Hajbeültetés elégedett ügyfelek
  • Hajbeültetés 20 éves tapasztalat
  • Szakmai garancia

FUE hajbeültetés gépi technikával a Sikos Klinikán tel: +36203733087 

Hajbeültetés műtéteink sikerességét speciális FUE gépi eljárással biztosítjuk. A FUE hajbeültetés hajvételi szakaszában a graftok (hajtüsző egységek) körbevágását motorizált berendezés segítségével végezzük. 
Az adóhelyen a hajtüsző egységeket motorizált géppel forgatott mikro-körkéssel vágjuk körbe.  
A gépi FUE technika  gyorsabb és pontosabb hajvételt biztosít. 
A napi szakmai gyakorlatban ugyanezen az elven több berendezés is működik. Ilyen pl. a Safe -System vagy a Neo-Graft, amely a körbevágott graftokat vákummal szívja ki a fejbőrből, illetve a PCID, ahol a forgómotort számítógéppel lehet programozni. Ezen kívül több más motorizált berendezés is forgalomban van, melyeket általában az orvosok fejlesztettek ki. Az ARTAS robot  egy teljesen automatizált  hajvételi berendezés, önállóan képes a hajtüszők körbevágására, az előre betáplált paraméterek szerint.
FUE hajvétel során egyaránt jól alkalmazható kézi(manuális) vagy gépi eljárás. ( Pontosításul: a gépi technika csak a graftok körbevágására vonatkozik, a kihúzást és a beültetést minden esetben ugyanúgy kézzel végezzük.)

Gyakori kérdések

Tovább

Referenciáink

hajbeültetés előtt kép hajbeültetés után kép

Tovább

Akciós hajbeültetés árak !

Nagy kedvezmények!

FUE hajbeültetés 10%-os engedménnyel!
Hajszálanként most akár 135 Ft-tól !


hajbeültetés blog

Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookiek használatát a cookiekkal kapcsolatos irányelv értelmében. /gepi-FUE-hajbeultetes.html