A Sikos Plasztikai Sebészet tagja

1113 Budapest, Edömér u. 6|Telefon/fax: (36-1) 209-2930|e-mail: info@sikos.hu
  • Hajbeültetés galléria
  • Hajbeültetés elégedett ügyfelek
  • Hajbeültetés 20 éves tapasztalat
  • Szakmai garancia

Mit várhat a Sikos Klinika hajbeültetés beavatkozásától?

Sikos Hajbeültetés Klinika tel: +36203733087 e-mail: info@sikos.hu

hajbeültetés sikeres eredménye

Nem kell többé szégyenkeznie csupaszon maradt fejbőre, vagy túl magasra kúszott hajvonala miatt. Helyette nem csak újra kinőtt száz százalékig természetes megjelenésű haját élvezheti, hanem azokat a nyilvános szerepléseket strandon, uszodában, sportpályákon, baráti összejöveteleket, önfeledt randevúkat vagy más aktivitásokat is, amikről korábban le kellett mondania. A legújabb hajbeültetési technikáknak, és a precíz műtétnek köszönhetően átültetett haja ugyanúgy viselkedik mintha eredetileg is ott nőtt volna: ugyanúgy nő, mosható, nyírható, festhető.

Talán a legfontosabb kérdés, mennyire látszik majd, hogy a haja beültetett? Bár az átültetett haj nem az eredeti sűrűségű, de megfelelő hajhosszúsággal viselve már nagyon jó hajas fedést ad, és  nem látszik a beültetésnek semmilyen nyoma.
A Sikos Klinikán történő, a műtétet megelőző gondos tervezés és pontos kivitelezés lehetővé teszi, hogy haja sűrűsége, a hajszálak iránya, dőlésszöge is természetes legyen. Sem távolról, sem közelről nem lehet megállapítani, hogy Ön hajbeültetésen esett át. Nincsenek látható hegek, zavaró hajnövekedési eltérések. 

A hajbeültetés azonban nem csodafegyver, vannak korlátai. Leendő pácienseinket részletesen tájékoztatjuk az egyedi esetükre vonatkozó lehetőségekről.  Ha nem lehet vagy nem tudunk  a paciens elvárásainak megfelelően segíteni, akkor nem javasoljuk a hajbeültetést, de ha elvállaljuk a műtétet, akkor sikerre számíthat.

Válasszon bennünket – és újra élvezheti hajas megjelenését!

Gyakori kérdések

Tovább

Referenciáink

hajbeültetés előtt kép hajbeültetés után kép

Tovább

Akciós hajbeültetés árak !

Nagy kedvezmények!

FUE hajbeültetés 10%-os engedménnyel!
Hajszálanként most akár 135 Ft-tól !


hajbeültetés blog

Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookiek használatát a cookiekkal kapcsolatos irányelv értelmében. /hajbeultetes-milyen-eredmeny-varhato.html