A Sikos Plasztikai Sebészet tagja

1113 Budapest, Edömér u. 6|Telefon/fax: (36-1) 209-2930|e-mail: info@sikos.hu
  • Hajbeültetés galléria
  • Hajbeültetés elégedett ügyfelek
  • Hajbeültetés 20 éves tapasztalat
  • Szakmai garancia

Elérhetőségek SH Klinika
Online SKYPE hajbeültetés konzultáció

ÚJRAINDULUNK! COVID-19 ELJÁRÁSREND
Sikos Klinika a koronavírus ellen biztonságosan védett létesítmény

A Sikos Klinika újrakezdi működését 2020 május 4-től, az új COVID-19 koronavírus fertőzés megelőzési higiénés infekció protokoll bevezetésével egyidejűleg. Sikos Klinika nagy hangsúlyt fektet a higiénés feltételek teljes körű és biztonságos betartására pácienseink és munkatársaink védelmében.

Hajhiányának pótlásáról és hajbeültetési lehetőségeiről előzetes szakmai véleményt és árajánlatot fényképek alapján is tudunk adni Önnek.
Skype hajbeültetés online konzultáció ingyenesen !
SKYPE konzultáció iránti igényüket az info@sikos.hu e-mail címre kérjük küldeni

TELEFON: tel:+36203733087

(+361) 209 29 30; (+361) 385 30 02

E-mailben: info@sikos.hu

Sikos Hajbeültetés Klinikára ( SH Klinika) személyes konzultációra való bejelentkezés 9 -17 óra között munkanapokon lehetséges. 

A személyes konzultációt és a hajbeültetés műtétet dr. Sikos Géza plasztikai sebész, hajbeültetés specialista végzi és vezeti.
FREEMAIL probléma
Felhívjuk kedves freemail címről érdeklődő pácienseink figyelmét, hogy a freemail szerver megbízhatatlan működése miatt számos innen érkező levélre küldött válaszunk nem kerül átvételre.

Amennyiben néhány napon belül nem érkezik válasz tőlünk, kérjük, írjanak más címről vagy érdeklődjenek telefonon. Megértésüket köszönjük.

Őszinte és reális szakértői ajánlatok- Személyre szabott, részletesen elmagyarázott és jól érthetően megindokolt korrekt ajánlatot teszünk Önnek állapotfelmérés után. A konzultáció alkalmával Ön elmondhatja kérdéseit a hajbeültetésről, ismertetheti kívánságait, elképzeléseit. Mi felmérjük az Ön adottságait, és ennek alapján tájékoztatjuk, hogy érdemes -e hajbeültetést végeztetnie, illetve javaslatot teszünk műtéti lehetőségekre. 
 
SKYPE video konzultáció
 előzetes egyeztetés után lehetséges. Címünk: sikosdr


https://www.sikos.hu
, https://www.hajatultetes.hu, https://www.shklinika.hu, https://www.ahajbeultetes.huhttps://www.hajklonozas.hu, https://www.amellnagyobbitas.hu

Helyszín: 1113 Budapest, Edömér utca 6.

Tel: 06-1-209 29 30

A magánklinika a XI. kerületben a Feneketlen tónál található.  A tó egyik oldalán húzódik az Edömér utca, a Flamenco szállodával szemben. A sarkon lévő 6. szám előtt fizetős parkoló áll rendelkezésre.

GPS koordináták: 47.47644, 19.039878

Kérdezzen tőlünk, töltse ki az űrlapot! 
Ha megadja telefonszámát, visszahívjuk!



Adószám: 10808098-1-43

Gyakori kérdések

Tovább

Referenciáink

hajbeültetés előtt kép hajbeültetés után kép

Tovább

Akciós hajbeültetés árak !

Nagy kedvezmények!

FUE hajbeültetés 10%-os engedménnyel!
Hajszálanként most akár 135 Ft-tól !


hajbeültetés blog

Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookiek használatát a cookiekkal kapcsolatos irányelv értelmében. /kapcsolat.html