A Sikos Plasztikai Sebészet tagja

1113 Budapest, Edömér u. 6|Telefon/fax: (36-1) 209-2930|e-mail: info@sikos.hu
  • Hajbeültetés galléria
  • Hajbeültetés elégedett ügyfelek
  • Hajbeültetés 20 éves tapasztalat
  • Szakmai garancia

Milyen esetekben végezhető hajbeültetés?

Sikos Hajbeültetés Klinika tel: +36203733087 e-mail: info@sikos.hu

hajbeültetés, hajátültetésPácienseink többsége az ún. férfias típusú kopaszodástól szenved. Ez egy öröklődő folyamat és általában még a kiterjedt hajvesztés esetén is marad elegendő haj az átültetésre a fej hátsó-oldalsó részén, amelyet nem érint a kopaszodás. Ma már a fejlett technikákkal nagy mennyiségű hajat tudunk átültetni, amivel jelentős javulást tudunk elérni a kopaszságok fedésében.

Saját hajat ültetünk át a fej hátsó-oldalsó részéről ( idegen haj kilökődne) amely teljesen természetesen nő az átültetés után is!

Gyakori panasz a heges hajhiány, amelyet okozhat baleset, vagy műtét. Ebben az esetben is sikeresen alkalmazhatók a hajbeültetés Sikos Klinika által alkalmazott módszerei.

Ha valaki nem elégedett előzőekben végzett hajbeültetésével, újabb műtéttel jól lehet segíteni a problémán. A Sikos Klinikán máshol végzett korábbi sikertelen hajátültetéseket is jó eredménnyel korrigáljuk.

A hajátültetés nem csak nagyobb kopaszodás, hanem a páciens számára zavaróan ritka, megritkult haj esetében is látványos eredménnyel kecsegtet.

Természetesen nem csak férfiak, hanem nők esetében is végezhetők eredményes hajbeültetések. A hölgyeknél azonban a férfiaktól eltérő a kopaszodás természete, így a hajbeültetés elvégezhetőségét több eltérő szempont alapján tudjuk egyedileg megítélni.

Nem javasolunk hajbeültetést, ha  nem tudunk  a paciens elvárásainak megfelelően segíteni, de ha elvállaljuk a műtétet, akkor sikerre számíthat.

Gyakori kérdések

Tovább

Referenciáink

hajbeültetés előtt kép hajbeültetés után kép

Tovább

Akciós hajbeültetés árak !

Nagy kedvezmények!

FUE hajbeültetés 10%-os engedménnyel!
Hajszálanként most akár 135 Ft-tól !


hajbeültetés blog

Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookiek használatát a cookiekkal kapcsolatos irányelv értelmében. /milyen-esetekben-lehet-hajat-beulteteni.html