A Sikos Plasztikai Sebészet tagja

1113 Budapest, Edömér u. 6|Telefon/fax: (36-1) 209-2930|e-mail: info@sikos.hu
  • Hajbeültetés galléria
  • Hajbeültetés elégedett ügyfelek
  • Hajbeültetés 20 éves tapasztalat
  • Szakmai garancia

Ritkán, de van olyan kérés-kérdés, hogy hajbeültetés altatásban elvégezhető-e ? Ugyan minden sebészi beavatkozás végzhető altatásban, de ezt a hajbeültetésnél nem alkalmazzuk, a műtétet helyi érzéstelenítésben végezzük. Ennek oka egyszerű : nincs altatásra szükség.
A hajbeültetés több órás ( 5-6-7 óra)műtét, az injekciós helyi érzéstelenítés ebből kb. 5 percet igényel, teljesen elviselhető, kevés kellemetlenséggel, fájdalommal jár. Egyéni eltérések adódhatnak, de még nem fordult elő soha az elmúlt több mint 20 évben, hogy ez akadálya lett volna a hajbeültetés elvégzésének. 
A Sikos Klinikán olyan érzéstelenítési technikákkal dolgozunk, amellyel jelentősen csökkenthető az injekciók kellemetlensége. Az  érzéstelenített terület hosszú órákra érzéstelen marad, a bevatkozás teljesen fájdalommentes!
A hosszú altatás feleslegesen növelheti a kockázatokat, nehezítené a beavatkozás végrehajtását. Nem döntő érv, de jelentősen növelné a műtéti költségeket is.

Gyakori kérdések

Tovább

Referenciáink

hajbeültetés előtt kép hajbeültetés után kép

Tovább

Akciós hajbeültetés árak !

Nagy kedvezmények!

FUE hajbeültetés 10%-os engedménnyel!
Hajszálanként most akár 135 Ft-tól !


hajbeültetés blog

Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookiek használatát a cookiekkal kapcsolatos irányelv értelmében. /hajplusz-rendszer/hajbeultetes-erzestelenites.html